Ftohen te marrin pjese gjithe studentet e UPT.


Ftohen studentët e UP “Hasan Prishtina” në Prishtinë dhe të Universitetit Politeknik të Tiranës UPT-Tiranë të nivelit të studimeve Bachelor, Master dhe të Doktoratës të aplikojnë për hartimin e projektit inovativ: “Pavarësimi energjetik i Fakulteteve Teknike” në Kampusin e Universitetit të Prishtinës “HASAN PRISHTINA”.

Për më shumë informacion lexoni linkun: "Aplikimi për projektin inovativ". 

Formularin e aplikimit e gjeni këtu: FORMULAR APLIKIMI

YOUR REACTION?

Facebook Conversations